top of page

​vastgoedmarketing

verbeter uw verkoopkansen

Bij het ondertekenen van uw verkoopovereenkomst wenst u er zeker van zijn dat u alle middelen heeft gebruikt om de best mogelijke prijs te behalen. Het is bovendien zeer moeilijk om een aanbod te aanvaarden indien u twijfelt of u wel degelijk ALLE potentiële kandidaat-kopers heeft kunnen bereiken.

Een affiche aan uw venster en een zoekertje op een vastgoedsite volstaan niet meer om op de hedendaagse vastgoedmarkt ‘goed’ te verkopen. U zal ongetwijfeld kandidaten over de vloer krijgen, maar vaak niet de kandidaten die de betere prijs zullen bieden.

De inzet van een vastgoedmakelaar met marketing skills is daarom een goed idee.

mrhousestreet.jpg

Mr. House biedt u de mogelijkheid om
zelf uw pakket aan diensten samen te stellen.
Elke verkoop berust op 3  pijlers:

mr house havanna.jpg

1 het
beeld

Onze wereld is visueel. De koper koopt met zijn ogen. Een efficiënte verkoop start met een kwalitatieve visuele verwerking van uw vastgoed. Daarom investeren wij veel tijd en energie in onze fotoreportages en andere visuele bewerkingen.

multichannel 2
marketing

De marketing moet afgesteld worden op het type vastgoed en de doelgroep die aangesproken moet worden. Mr. House heeft de expertise in huis om  alle bestaande kanalen efficiënt in te zetten: van social media, mailings en google-campagnes tot offline reclame zoals flyers en brochures.

viral.jpg
chess2.jpg

3 advies
& beheer

Hier neemt onze expertise als vastgoedmakelaar de overhand. Onze expertise in de verkoop, ons juridisch advies of onze skills als onderhandelaars kunnen u een hoop zorgen vermijden.
Wij nemen ook graag het beheer, al dan niet volledig, van uw dossier over.

bottom of page