top of page

faq

 • Is de schatting van mijn eigendom gratis?
  Ja. Een samenwerking is pas mogelijk indien wij uw eigendom bezichtigd en geschat hebben. Wij leveren u een uitvoerig schattingsverslag aan en dit volledig gratis en vrijblijvend.
 • Hoe snel krijg ik mijn schatting?
  Wij trachten elke waardebepaling binnen de 72u na bezichtiging aan te leveren.
 • Hoe slaagt MrHouse er in om zo competitief te zijn?
  MrHouse werd opgericht met de overtuiging dat de makelaardij nood heeft aan een nieuwe, meer eigentijdse aanpak. Makerlaardij met een bedrijfsfilosofie, ondersteund door een modern businessmodel. De tijden zijn dan ook veranderd. Dankzij een efficiënte digitalisering zijn (hoge) procentuele commissies niet meer te rechtvaardigen. Bij MrHouse betaalt u ENKEL voor de diensten die echt nuttig zijn en ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. U betaalt niet voor een ‘fancy’ kantoor met lichtreclame, maar voor de graficus die uw brochure ontwerpt, de fotograaf die uw foto’s maakt, de marketeer die uw campagne opzet…en natuurlijk uw BIV-erkende makelaar die nu nog meer tijd heeft om uw dossier persoonlijk op te volgen.
 • Wanneer moet ik MrHouse betalen?
  U betaalt pas bij het verlijden van de akte. Er zal u ook nooit een voorschot gevraagd worden. Onze factuur zal, na uw goedkeuring, verrekend worden door uw notaris bij akte. U hoeft dus nooit iets voor te schieten.
 • Wat als mijn eigendom niet verkocht geraakt?
  Hoewel de kans zeer klein is dat wij niet in staat zouden zijn om uw eigendom tegen de best mogelijke prijs te verkopen, moet u zich sowieso geen zorgen maken omtrent onvoorziene kosten die u zouden aangerekend worden. Bij MrHouse geldt het NO CURE-NO PAY principe: u zal ons dus enkel iets verschuldigd zijn indien wij een door u aanvaarde koper hebben gevonden. Bovendien zal onze factuur pas bij akte verrekend worden door uw notaris. U hoeft dus niets voor te schieten. (Opmerking: enkel de leveringsplichtige documenten zoals EPC, elektrische keuring,… zullen u altijd aangerekend worden aan het vooraf afgesproken tarief)
 • Stelt MrHouse mijn verkoopovereenkomst op?
  Absoluut. Onze juridische bagage is één van onze meerwaarde als erkend makelaarskantoor. Het opstellen, in samenwerking met uw notaris, van de verkoopovereenkomst en de ondertekening ervan met alle partijen is de 'kers op de taart' van elk dossier.
 • Erkend vastgoedkantoor! Wat betekent dit eigenlijk?
  MrHouse is een vastgoedkantoor met BIV-erkenning en staat onder toezicht van het Beroepsinstituut. Dat betekent dat onze makelaars zich strikt moet houden aan de deontologische code, de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Een garantie voor professionaliteit.
bottom of page